ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όπως επιβεβαίωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ.
«Ο Πρωθυπουργός με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται εδώ στις 18-20 Ιουνίου» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ρωσικό πρακτορείο.
Όπως αναφέρει το ΤΑΣΣ, η σχετική πρόσκληση επιδόθηκε από το Ρώσο πρόεδρο κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μόσχα 7-9 Απριλίου και τη συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να είναι ένας από τους τιμώμενους πολιτικούς ηγέτες του Φόρουμ που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Πούτιν, με τον οποίο θα συναντηθεί εκ νέου κατ’ ιδίαν.
























































