ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «κοινοβουλευτική φυγομαχία» κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη δεύτερη άρνησή του να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης, κατά την πρώτη «Ώρα του Πρωθυπουργού», την Παρασκευή.
«Πριν λίγα λεπτά οι υπηρεσίες της Βουλής ειδοποίησαν ότι ο κ. Τσίπρας ούτε αύριο προτίθεται να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Βενιζέλου για την πορεία της διαπραγμάτευσης.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που συμβαίνει αυτό. Ο κ. Τσίπρας αντιδρά στην ερώτηση για το μείζον θέμα που απασχολεί τη χώρα δια της κοινοβουλευτικής φυγομαχίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.























































