Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζει το αντάρτικο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την ΕΡΤ

Συνεχίζει το αντάρτικο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή και πάλι την ΕΡΤ και την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη στη του διευθύνοντος συμβούλου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε σήμερα Κυριακή την κριτική κατά ορισμένων τουλάχιστον αποφάσεων του Μαξίμου.

«Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί και το έχω πει και στον πρωθυπουργό» υποστήριξε η Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλοντας ωστόσο να ρίξει τους τόνους η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε «δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να ειμαστε πιο συλλογικοί και να μην διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα».

Η Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι χρέος όλων είναι «να ενισχύσουμε την κυβέρνηση να φέρει σε πέρας τη λαϊκή εντολή. Η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο έργο της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους η οποία όπως είπε «μπορεί να ζητήσει αναστολή της πληρωμής χρέους μέχρι να τελειώσει το έργο της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξεκατίνιασμα στον «αέρα»: Η Ζωή «αρπάχτηκε» με τον Ουγγαρέζο για τον Διαμαντή

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης, σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Δημοσκόπηση Marc: Ο Τσίπρας ηγέτης της κεντροαριστεράς – Το 24,3% τον θέλει πρωθυπουργό

Πάνος Ρούτσι: Σταματάει την απεργία πείνας – Δικαιώθηκε ο αγώνας του

Η Όλγα Δάλλα δημιουργεί σωματείο γυναικών που δηλώνουν ότι υπέστησαν «bullying» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...