ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αφού ξοδεύτηκαν τέσσερις ολόκληροι μήνες, τώρα όλοι δυστυχώς καταλαβαίνουμε ότι η χώρα είναι στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο χωρίς χρόνο και χρήμα» τονίζει σε ανακοίνωσή το ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «αντί ο κ. Τσίπρας να γίνει ψύχραιμος και αποφασιστικός όπως ο ίδιος είπε εχθές, τροφοδοτεί με τις δικές του δηλώσεις και τις δηλώσεις των υπουργών του ένα απίθανο αλαλούμ, που δεν είναι τακτική διαπραγμάτευσης αλλά εκδήλωση πανικού και ανευθυνότητας».
«Δυστυχώς δεν αρκεί τώρα μια κάποια συμφωνία, χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την επάνοδο της χώρας στο σημείο που ήταν και στη συνέχεια για την έξοδο από το μνημόνιο. Και χρειάζεται μια κυβέρνηση ικανή όχι απλά και μόνο να συνάψει αλλά και να εφαρμόσει τη συμφωνία αυτή. Και μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία διατεθειμένη να στηρίξει την Εθνική προσπάθεια».
























































