ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Κριστίν Λαγκάρντ, Μάριο Ντράγκι, Φρανσουά Ολάντ,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιείται απόψει στο Βερολίνο για την Ελλάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες με την παρουσία του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο Βερολίνο.
Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στις συνομιλίες για την Ελλάδα θα συμμετάσχουν και οι επικεφαλής των άλλων δύο θεσμών, που αποτελούν και τους πιστωτές της Ελλάδος.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, στόχος της διευρυμένης αυτής συνάντησης είναι να καταλήξουν οι εκπρόσωποι των θεσμών σε μια κοινή γραμμή διαπραγμάτευσης με την Ελλάδα, προκειμένου να αποφευχθεί η αρνητική εξέλιξη για τη χώρα.
Όπως μεταδίδει, επίσης, το πρακτορείο ΜΝΙ, πιθανόν να υπάρξει κοινό ανακοινωθέν μετά τη συνάντηση των «πέντε».
























































