ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Κριστίν Λαγκάρντ, Μάριο Ντράγκι, Φρανσουά Ολάντ,


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιείται απόψει στο Βερολίνο για την Ελλάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες με την παρουσία του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο Βερολίνο.
Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στις συνομιλίες για την Ελλάδα θα συμμετάσχουν και οι επικεφαλής των άλλων δύο θεσμών, που αποτελούν και τους πιστωτές της Ελλάδος.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, στόχος της διευρυμένης αυτής συνάντησης είναι να καταλήξουν οι εκπρόσωποι των θεσμών σε μια κοινή γραμμή διαπραγμάτευσης με την Ελλάδα, προκειμένου να αποφευχθεί η αρνητική εξέλιξη για τη χώρα.
Όπως μεταδίδει, επίσης, το πρακτορείο ΜΝΙ, πιθανόν να υπάρξει κοινό ανακοινωθέν μετά τη συνάντηση των «πέντε».
























































