ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάλντις Ντομπρόβσκις, Λουίς Ντε Γκίντος,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι δυνατόν να επιτευχθεί πρόοδος και μια συμφωνία είναι δυνατή. Αυτό που πραγματικά απαιτείται είναι πολιτική βούληση», ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις,αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους “θεσμούς”.
«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε τεχνικό επίπεδο» είπε ο Ντομπρόβσκις σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς Ντε Γκίντος.
Αισιόδοξος πως έως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών εμφανίστηκε και ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς Ντε Γκίντος.
Σημειώνεται πως στόχος τόσο της Ελλάδας, όσο και των δανειστών, είναι η τελική συμφωνία να εγκριθεί στο τακτικό Eurogroup της επόμενης εβδομάδας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 18 Ιουνίου.
Παράλληλα, ο Λουίς Ντε Γκίντος αποσαφήνισε πως οι προτάσεις των θεσμών προς την Ελλάδα δεν συνιστούν τελεσίγραφο.
























































