ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας,


















































Ο Νετανιάχου προανήγγειλε άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Ινδίας και Αράβων απέναντι σε Σουνίτες και Σιίτες ισλαμιστές-τζιχαντιστές - Ο ρόλος Δένδια
Οι Κούρδοι Γιαζίντι του Σιντζάρ (Β/Δ Ιράκ) προειδοποιούν ότι απειλούνται από την Τουρκία
Η Σομαλιλάνδη προσφέρει στις ΗΠΑ πρόσβαση σε ορυκτά και στρατιωτικές βάσεις
Σύρος δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά την ανάρτηση κριτικής κατά της συριακής κυβέρνησης
Δημοσκοπήσεις: Οι Τούρκοι ΔΕΝ θέλουν τον Μπιλάλ Ερντογάν για διάδοχο του Ταγίπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος που πρέπει να αποφασίζει μόνο του το πώς εξοικονομεί χρήματα» τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα , επαναλαμβάνοντας τη βούλησή του για την επίτευξη μίας βιώσιμης συμφωνίας.
«Αυτές τις ημέρες μάθαμε να ζούμε με κίνδυνο και οι τελευταίοι τέσσερις μήνες ήταν επίσης επικίνδυνοι. Θα συνεχίσουμε μέχρι να βρούμε μία δίκαιη λύση. Είμαστε κυρίαρχο κράτος που πρέπει να αποφασίζει μόνο του το πώς εξοικονομεί χρήματα», αναφέρει ο κ. Τσίπρας.
«Έχω ήδη αποστείλει τις ελληνικές προτάσεις στους θεσμούς της Ε.Ε.. Θέλουμε μία λύση. Αναμένω την επίσημη απάντηση των θεσμών», προσθέτει.
Ερωτηθείς τι θα συμβεί ΑΝ η κ. Μέρκελ πει ότι πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Ε.Ε., διαφορετικά θα υπάρξει Grexit» ο Έλληνας πρωθυπουργός επισημαίνει: «Στην Ευρώπη δεν υπάρχει μόνον η κ. Μέρκελ. Υπάρχουν πολλοί αρχηγοί κυβερνήσεων στην Ε.Ε.».
Αναφερόμενος τέλος στη χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα του Αυστριακού καγκελάριου, ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι ο Βέρνερ Φάιμαν είναι ένας ειλικρινής φίλος της Ελλάδας, ο οποίος κατανοεί, επίσης, πως η πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Ε.Ε..
























































