Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χ. Μιχαλακόπουλος, ο υποψήφιος που θέλει να κάνει τον Πύργο “πόλη – κράτος”

Χ. Μιχαλακόπουλος, ο υποψήφιος που θέλει να κάνει τον Πύργο “πόλη – κράτος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε συνέντευξη του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος, έδωσε το στίγμα της παράταξης «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου», ως μια κίνηση νέων ανθρώπων, πολιτικοποιημένων μεν αλλά για πρώτη φορά υποψηφίων.

“Κατ αρχάς, είναι η πρώτη μας φορά που εισερχόμαστε με τον Συνδυασμό «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου» σε τέτοια διαδικασία (Δημοτικών Εκλογών). Οι περισσότεροι από εμάς υπήρξαμε μεν πάντα ενεργοί πολίτες του Πύργου, αλλά δεν ήμαστε Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν μπορούμε να κινούμαστε στην τετριμμένη οδό πολλών που ως τώρα ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Έχουμε δίπλα μας άτομα που πάνω από την κομματική ταυτότητα βάζουν τον τόπο τους, την πατρίδα μας. Που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, σε μία εποχή που η συμμετοχή στην Πολιτική έχει απαξιωθεί συστηματικά. Προσδοκούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο δυνατοί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να ιεραρχήσουμε από εκεί πλέον τα προβλήματα της τοπικής Κοινωνίας και να επιλέξουμε την κατάλληλη για τον τόπο λύση”.

Το πρόγραμμά τους φιλόδοξο, αφού ονειρεύονται να αναβιώσουν το θεσμό της αρχαίας πόλης κράτους. Όπως χαρακτηριστικά είπε, “προ εβδομάδων στη παρουσίαση του Συνδυασμού μας ενώπιον του Λαού του Δήμου Πύργου εξηγήσαμε ότι θέλουμε έναν Δήμο σαν την αρχαία Πόλη-Κράτος. Να στηρίζεται στα πόδια του, να επιλύει προβλήματα (όπως η εγκληματικότητα, η ανέχεια, η ανεργία, η ορθή διάθεση των απορριμμάτων, προβλήματα που έχουν γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια) και να είναι ο Δήμαρχος μπροστάρης στις διεκδικήσεις των πολιτών”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Tέλος στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στο Δημόσιο

Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας σε ηλικία 56 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...