ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοψήφισμα,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει το τελευταίο του χαρτί, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais σχολιάζοντας την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
Η ισπανική εφημερίδα σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες για δημοψήφισμα από τις 28 Απριλίου σε περίπτωση που η συμφωνία με τους εταρίυος στην Ευρώπη παραβίαζε τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.
Τα περιθώρια για συμφωνία το Σάββατο ήταν μικρά, γράφει και συμπληρώνει πως «η αποψινή πιρουέτα της ελληνικής κυβέρνησης» απομάκρυνε τη συμφωνία με τους δανειστές, αλλά μπορεί να έχει άγνωστο αντίκτυπο και στην κεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς η παράταση του τρέχοντος προγράμματος λήγει την Τρίτη, την ίδια ημέρα που η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
























































