ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Βίντεο, Δημοψήφισμα, Ευρώπη, Κρίση Χρέους, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Οικονομική Κρίση,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με καθαρό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ο κ. Κώστας Καραμανλής τόνισε σε τηλεοπτική παρέμβαση – δήλωση πως την Κυριακή εάν η Ελλάδα πει «όχι» στο δημοψήφισμα τότε θα είναι το πρώτο βήμα για την έξοδο της χώρας από την Ευρώπη.
«Όσοι καλοπροαίρετα νομίζουν ότι ψηφίζοντας όχι ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας σφάλλουν και σφάλλουν σοβαρά», τόνισε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε «Όποτε πρυτάνευσε ο διχασμός και η απερισκεψία υποστήκαμε συμφορές».
«Την Κυριακή λέμε«ναι» στην Ευρώπη» ήταν το σαφές και καθαρό μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού κάνοντας έκκληση στον ελληνικό λαό τονίζοντας πως η παρέμβασή του δεν έχει καμία πολιτική σκοπιμότητα.
«Αντιμετωπίζουμε ιστορική πρόκληση και η έκβασή της θα εξαρτηθεί από τη δική μας επιλογή προφανώς οι εταίροι μας έκαναν σφάλματα σοβαρά στην αντιμετώπιση της κρίσης. Όπως επίσης λάθη κάναμε κι εμείς» συνέχισε ο κ. Καραμανλής.
























































