ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλας Μαυρουδή, η οποία με ανάρτησή της στο twitter κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό ως «ψεύτη» και «απατεώνα».
Συγκεκριμένα η κ. Μαυρουδή, απαντώντας σε ανάρτηση του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έγραψε πως αυτά «τα ψέματα να τα λες από τον λογαριασμό σου όχι από το λογαριασμό του πρωθυπουργού της χώρας απατεώνα».
Η κ. Μαυρουδή εάν και τονίζει ότι αυτό ο λογαριασμός εκφράζει τις προσωπικές της απόψεις, η θέση της στην Κομισιόν προκαλεί αντιδράσεις.
Κάτω από την ανάρτηση της Μανουέλας Μαυρουδή, έχει ξεκινήσει ένας διάλογος με πολλές αναρτήσεις να ζητούν επίσημες απαντήσεις από την Κομισιόν, για το ύφος και τη συμπεριφορά της εκπροσώπου.
























































