ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα δεν έχει πρόθεση να βγει από την ευρωζώνη και δεν υπάρχουν μηχανισμοί που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στη χώρα να το κάνει, ανέφερε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, γενικός γραμματέας συντονισμού, σύμφωνα με το Sputniknews.
Όπως σημείωσε ο κ. Βερναδάκης, μιλώντας στο πρακορείο RIA Novosti, η ελληνική κυβέρνηση θα αναγκαστεί να παρατηθεί αν μια σημαντική πλειοψηφία ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Αν υπάρξει ένα «ναι» με σημαντική πλειοψηφία, ξεκάθαρα σημαντική, αν δηλωθεί ένα σαφές «ναι», ο ελληνικός λαός έχει λάβει μια απόφαση να εφαρμόσει αυτές τις πολιτικές. Είναι προφανές ότι ο Α. Τσίπρας δεν θα μπορεί να τις εφαρμόσει» είπε ο κ. Βερναρδάκης στο RIA Novosti.
«Ο Τσίπρας είναι ένας ειλικρινής πολιτικός. Δεν θα υπογράψει κάτι στο οποίο δεν πιστεύει και δεν υπογράψει τίποτα που είναι αντίθετο στην εντολή που έχει», σημείωσε.
























































