ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το απόγευμα η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΝΤ, την οποία επικαλείται το Bloomberg, η κ. Λαγκάρντ πρόσφερε στην Ελλάδα τεχνική βοήθεια, ενώ κατέστησε σαφές ότι το Ταμείο δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα προς τη χώρα, λόγω της ληξιπρόθεσμης οφειλής της 30ης Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν κατέβαλε – ως όφειλε – 1,53 δισ. στο ΔΝΤ, στις 30 Ιουνίου. Το Ταμείο κήρυξε άμεσα την οφειλή ως ληξιπρόθεσμη, «παγώνοντας» κάθε οικονομική βοήθεια προς την Αθήνα.
Εντός της ημέρας, η διευθύντρια του Ταμείου είχε δηλώσει ότι «το ΔΝΤ λαμβάνει υπ’ όψιν το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και είμαστε σε ετοιμότητα να βοηθήσουμε την Ελλάδα αν αυτό μας ζητηθεί».
























































