ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Τσίπρα

Μεϊμαράκης: Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ψυχροπολεμικό εξακολουθεί να είναι το κλίμα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να κλιμακώνει την πρωινή επίθεση στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε πριν από λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αν ο κ. Τσίπρας θέλει κατά μόνας συναντήσεις ο ίδιος θα πάει αλλά μόνο αν υπάρχουν “2-3 μαγνητοφωνάκια πάνω στο τραπέζι”.

Όσον αφορά στο θέμα της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι αυτό θα έπρεπε να το κάνει μόνος του ο Πρωθυπουργός. “Όπως πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι θα έπρεπε να έρθει και εδώ” είπε ο κ. Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι με την παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο ο κ. Τσίπρας έδωσε αφορμή στους εχθρούς της χώρας να την διασύρουν. “Ξεφτίλισε τη χώρα” είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις πρωινές “αναπάντητες κλήσεις” ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να ήθελε να του πει ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε ότι εφ’εξής όλα θα γίνονται ανοικτά και δημόσια, ενώ χαρακτήρισε “απρέπεια” το non paper του Μαξίμου το οποίο ανέφερε ότι “ο Μεϊμαράκης δεν πρέπει να γίνει Σαμαράς”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Οι πολίτες βιώνουν ένα «αόρατο μνημόνιο» – Ο Μητσοτάκης της ακρίβειας έχει τσακίσει τον ελληνικό λαό

Ο Μητσοτάκης αδιαφορεί για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού – Αλ. Τσίπρας με αγρότες: «Εθνικής σημασίας ζήτημα η πολιτεία να σταθεί δίπλα στους παραγωγούς»

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

Ο ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Όλο το πρόγραμμα του Προέδρου της ΕΛ.Α.Σ.

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...