Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευρ. Στυλιανίδης: Θεωρώ λάθος τον τρόπο που μίλησε ο Βέμπερ στον Τσίπρα

Ευρ. Στυλιανίδης: Θεωρώ λάθος τον τρόπο που μίλησε ο Βέμπερ στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Θεωρώ ότι έκανε λάθος ο κ. Βέμπερ με τον τρόπο που επέλεξε να μιλήσει. Δεν λέω ότι σε όλα αυτά που είπε έχει λάθος, σε κάποια έχει δίκιο. Αλλά έκανε λάθος στιγμή που τα είπε και λάθος χώρο που τα είπε” δήλωσε στον Real fm ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την οξεία ρητορική του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά του πρωθυπουργού την Τετάρτη στο Ευρωκοινοβούλιο.

“Θα επιδιώξω να επικοινωνήσω απευθείας με τον κ. Βέμπερ και να του δώσω να καταλάβει ότι μέχρι τώρα και η Γερμανία και η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν πληρώσει πάρα πολύ ακριβά το γεγονός ότι μιλούν μόνο στο εσωτερικό τους ακροατήριο” σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης.

“Το κατανοώ ως πολιτικός γιατί κανένας πολιτικός δεν θέλει να έρχεται σε σύγκρουση με τον λαό που τον στηρίζει και τον ψηφίζει, αλλά αν θέλουμε η Ευρώπη να είναι κοινό μας σπίτι θα πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε για έναν ευρωπαϊκό λαό. Και ο ένας ευρωπαϊκός λαός, ο ενιαίος, ανεξαρτήτως εθνοτικής προέλευσης, θα πρέπει να υπακούει και να σέβεται κανόνες που αποτελούν τους πυλώνες στήριξης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Όπως είναι ο κανόνας της αλληλεγγύης, της δημοκρατικότητας, του αλληλοσεβασμού” πρόσθεσε.

Πάντως, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε: “… Τα είχαμε προβλέψει, όμως. Ήμουν σε αυτούς που είχαν πει ότι ο κ. Τσίπρας, ενδεχομένως, κάνει τακτικό λάθος όταν διαλέγει αυτήν τη στιγμή να πάει να μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο. Τώρα χρειάζεται να ενισχύσει τις συμμαχίες του και όχι να οξύνει το πνεύμα στις σχέσεις με τους εταίρους του, τους οποίους θα τους χρειαστεί σε λίγες ημέρες αν αποφασίσει να υπογράψει την οικονομική στήριξη της Ελλάδας με νέο πακέτο”.

Στην ερώτηση εάν θα ψηφίσει τη συμφωνία στη Βουλή, ο πρώην υπουργός απάντησε: “Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο πως θα την ψηφίσουμε, γιατί δεν έχουμε, πλέον, άλλη επιλογή. Γιατί οποιαδήποτε συμφωνία κρατά την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και της δίνει, τουλάχιστον, την ελπίδα ανακάμψεως, ενώ η επιστροφή στη δραχμή θα είναι ολέθρια για όλα και για την ελπίδα”.

Δείτε σχετικά εδώ: Εμετική επίθεση της ευρωπαϊκής Δεξιάς στον Τσίπρα (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...