ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς και Μεϊμαράκης «βράζουν» με την Μπακογιάννη

Σαμαράς και Μεϊμαράκης «βράζουν» με την Μπακογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μένεα πνέουν κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία για την πρωτοβουλία να πάει στις Βρυξέλλες, συνοδεία του Κωστή Χατζηδάκη, για να συναντηθεί με τον επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους εταίρους, στο παρά πέντε της συμφωνίας.

Η συνάντηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15:45 της Πέμπτης έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς για μία τέτοιου κύρους και σημασίας διεθνή επαφή η κα Μπακογιάννη ουδέποτε έλαβε σχετική έγκριση από την ηγεσία του κόμματος.

Η απόφαση της κας Μπακογιάννη σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθη μετά τη χθεσινή άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η κίνηση αυτή, η οποία θύμισε έντονα τις μισαλόδοξες πρακτικές του προκατόχου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επικρίθηκε έντονα από στελέχη και βουλευτές του κόμματος δεδομένης της οριακής κατάστασης της διαπραγμάτευσης και της σημασίας της ευτυχούς κατάληξης μπροστά στο φόβο του Grexit.

Τότε, η Ντόρα Μπακογιάννη σε μία κίνηση με υψηλή σημειολογία και έντονο αρχηγικό άρωμα προγραμμάτισε τη συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκρίνοντας ένα πιο συναινετικό προφίλ.

Ενδειτικό είναι ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνης υποστήριξε πως οι επαφές που θα έχουν στις Βρυξέλλες οι Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωστής Χατζηδάκης «δεν είναι υπό την αιγίδα της ΝΔ», αδειάζοντας έτσι την κα Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...