ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις διατάξεις του νομοσχεδίου και τάχθηκε κατά του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα,στη συνεδρίαση των αρμόδιων επιτρόπων της Βουλής, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Στρατούλης.
Ο κ. Στρατούλης τόνισε πως ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να ψηφίσει μνημόνιο «το οποίο προβλέπει μέτρα λιτότητας και ιδιωτικοποιήσεις. Η συνέχιση αυτών των πολιτικών δεν δίνουν αναπτυξιακή διέξοδο στη χώρα και ολοκληρώνουν έναν κύκλο καταστροφής».
«Θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου αυτά τα πράγματα να είναι μια μικρή παρένθεση της κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.
























































