Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεύτερες σκέψεις στην ΝΔ με «άλλοθι» το Βαρουφάκης-gate

Δεύτερες σκέψεις στην ΝΔ με «άλλοθι» το  Βαρουφάκης-gate
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ΝΔ βλέπουν ότι τα σκληρά μέτρα που θα αναγκαστεί να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας αν θέλει να υπογράψει νέα συμφωνία με τους πιστωτές, θα τον «λαβώσουν» ακόμη περισσότερο και από τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την στάση που θα τηρήσουν στις επόμενες ψηφοφορίες στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός βουλευτών, αλλά κυρίως στελεχών και νεολαίων του κόμματος εισηγούνται στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να πάρει αποστάσεις από το νέο μνημόνιο που είναι έτοιμος να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας, υπενθυμίζοντας του την κατάληξη του Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα , πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιθώριο της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ , την Δευτέρα, στην οποία παρέστη ο κ. Μεϊμαράκης , ηγετικά στελέχη της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη η ΝΔ, να διαφοροποιηθεί από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και να μην ψηφίζει στην Βουλή μέτρα που θα καταστρέψουν την χώρα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, άλλωστε , ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και τα μέλη του Ε.Γ. αναφέρθηκαν στην ανάγκη η ΝΔ να έρθει κοντά στους νέους ανθρώπους και να δώσει βάρος στα ζητήματα της ανεργίας των νέων καθώς και στην αντιμετώπιση της εκροής των νέων «εγκεφάλων» στο εξωτερικό.

Και στελέχη του κόμματος, πάντως, όπως και βουλευτές ζητούν από την ηγεσία της ΝΔ να επανεξετάσει τη στάση της σχετικά με τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων στη Βουλή.

Μάλιστα τονίζουν στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους, ότι αυτή είναι η ιδανική συγκυρία, καθώς η διαφοροποίηση μπορεί να αιτιολογηθεί ω απόρροια των τελευταίων εξελίξεων με το «σχέδιο Βαρουφάκη».

Ήδη, στελέχη της ΝΔ διαρρέουν ότι «τίποτε δεν είναι ίδιο με την Παρασκευή» αναφερόμενοι στο Βαρουφάκης-gate , δίνοντας έτσι ένα πρώτο στίγμα των προθέσεων τους.
Στόχος, πάντως, είναι να πετύχουν την αλλαγή της στάσης του κόμματος σε ότι έχει να κάνει με την στήριξη της κυβέρνησης στα εξαιρετικά δύσκολα νομοσχέδια που έρχονται, επικαλούμενοι το αλαλούμ στους κόλπους της κυβέρνησης και απαιτώντας δράσεις απόμέρους του πρωθυπουργού που προς το παρών τουλάχιστον δεν φαίνεται να θέλει να αναλάβει, όπως η πλήρης αποκαθήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...