ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Συγκλονιστικό! Το Ψηφιακό Αρχείο του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ άγνωστη ιστορία
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα βλέμματα όλων τις τελευταίες ημέρες είναι συγκεντρωμένα στην «σκληρή» εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου.
Η Ντέλια… «Δρακουλέσκου» όπως είναι το παρατσούκλι της από τα έργα και τις ημέρες της στην Κύπρο ήρθε στη χώρα μας για τις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες αξιωματούχους.
Η Βελκουλέσκου πάτησε το πόδι της στη χώρα μας, «οχυρωμένη» με 20 άνδρες της Ασφάλειας και της ΕΛ.ΑΣ στο πλευρό της.
Η κ. Βελκουλέσκου ήρθε στη χώρα μας δασκαλαμένη. Όχι μόνο από την αρχική παρουσία της στο ΔΝΤ το 2011 ή από την πρόσφατη συμμετοχή της στο εποπτικό όργανο της Κύπρου, από το οποίο αποχώρησε ως ανεπιθύμητη.
Ξέρει με κάθε λεπτομέρεια τι γίνεται στην Αθήνα εξαιτίας της πολύ στενής σχέσης που διατηρεί με το Δανό επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ευρώπη και μέντορά της Πολ Τόμσεν.
Γι’ αυτή τη σχέση μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πολλά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά».
Ακόμη και ότι στην αρχή ήταν κάτι παραπάνω από φιλική, αφού όσοι τους είχαν δει στα πρώτα κλιμάκια της τρόικας να τρώνε ή να περπατούν μαζί, επιμένουν ότι υπήρχε κάτι παραπάνω από μια αυστηρή επαγγελματική συνύπαρξη προϊσταμένου-υφισταμένης.
























































