Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αριστερή Πλατφόρμα «την έπεσε» και στο Μυλόπουλο

Η Αριστερή Πλατφόρμα «την έπεσε» και στο Μυλόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρότατη επίθεση στον τέως πρύτανη του Αριστοτέλειου και νυν προέδρου της ΕΡΤ3, Γιάννη Μυλόπουλου, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Αριστερή Πλατφόρμα Θεσσαλονίκης.

Τον χαρακτηρίζει «πρύτανη των απολύσεων των εργολαβικών εργαζομένων στο ΑΠΘ» και υποστηρικτή του Ευάγγελου Βενιζέλου και των «”ένδοξων” ημερών του ΠΑΣΟΚ».

Αφορμή για την επίθεση στάθηκε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρώην πρύτανης, με τον τίτλο «Η δύσκολη ισορροπία μεταξύ ρεαλισμού και αντίστασης».

Στο άρθρο του αυτό, ο κ. Μυλόπουλος επιρρίπτει ευθύνες στην Αριστερή Πλατφόρμα, δίχως, ωστόσο, να την κατονομάζει, κάνοντας λόγο για «αυτοπροσδιοριζόμενη ως “αριστερή” εσωκομματική» που «κινείται στο ίδιο μήκος κύματος» με τις μνημονιακές δυνάμεις.

Στην ανακοίνωσή της, η Αριστερή Πλατφόρμα της Θεσσαλονίκης επισημαίνει με αυστηρό ύφος πως ο. Μυλόπουλος «πάει πολύ να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ» και τονίζει δηκτικά πως «εύλογα διερωτάται κανείς ΑΝ η ενέργειά του αυτή αποτελεί παράγωγο της τοποθέτησής του, ως προέδρου, στην ΕΡΤ3».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μυλόπουλος ήταν αρχική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, στο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, όμως από τότε τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας είχαν θέσει βέτο, τόσο γι αυτόν, όσο και για τον αντιπρύτανή του, Δ. Παντή. Τελικά, ο μεν καθηγητής Μυλόπουλος επιλέχθηκε για την ΕΡΤ3, ο δε καθηγητής Παντής για τον… ΟΛΘ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσκόπηση GPO: Στο 24,5% η ΝΔ – Οι μισοί Έλληνες δεν «βγάζουν» το μήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...