Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η ΝΔ δεν πρόκειται να καταθέσει πρόταση μομφής

Γιατί η ΝΔ δεν πρόκειται να καταθέσει πρόταση μομφής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεκάθαρος ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είναι ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε πως θεωρεί ότι οι εκλογές στην παρούσα φάση δεν θα ήταν λύση και ξεκαθαρίζει πως η Ν.Δ. δεν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ωστόσο εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει, να πάρει ευθύνες και να δώσει λύσεις και πρόσθεσε πως ο Πρωθυπουργός «δίνει προς τα έξω την εικόνα ότι τα εσωκομματικά ζητήματα κυριαρχούν, αντί να προσπαθήσει να δώσει λύση στα καυτά ζητήματα του τόπου».

Κατά τον πρόεδρο της Ν.Δ., «αυτό οδηγεί σε μια αστάθεια, οδηγεί σε αβεβαιότητα, προκαλεί σύγχυση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με τον κ. Μειμαράκη, «ο κ. Τσίπρας δείχνει να κινείται περισσότερο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ζητήματα πολύ σοβαρά και ουσιαστικά που απασχολούν όλους τους Έλληνες και αφορούν τη χώρα».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή την υπόθεση Βαρουφάκη, τονίζοντας πως το κόμμα θα εξαντλήσει όλα τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει για να χυθεί φως.

Τέλος, επαναλαμβάνει την πρόσκλησή του προς ένα ευρύτερο κομματικό ακροατήριο χωρίς βαρονίες -όπως λέει- και συμπληρώνει πως η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη όπως την όρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όπως περιγράφεται στην ιδρυτική διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...