ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θυμάστε τη Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, την πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που έκαψε καρδιές και προκάλεσε αναστεναγμούς κατά την ορκωμοσία της στη Βουλή;
Λοιπόν, η -τη λες και “θεά”- Μαρία Σταυρινούδη Σόδη εθεάθη στο Σούνιο για μια βουτιά και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με το μαγιό της, προκαλώντας νέα καρδιοκτύπια στο διαδίκτυο.
Η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη είναι 50αρα και ποτέ δεν το έκρυψε… Αλλά εάν είναι έτσι οι 50αρες… μένουμε άφωνοι.
Η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, για την ιστορία, δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, αλλά, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες δεν τα έβαψε… μαύρα.
Βρήκε χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με την εταιρεία καλλυντικών που έχει, αλλά παράλληλα «ξεκλέβει» χρόνο, για να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλίες της Αττικής.
























































