Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαπαβίτσας: Η μόνη αντιπολίτευση γίνεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Λαπαβίτσας: Η μόνη αντιπολίτευση γίνεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωζώνη, Κώστας Λαπαβίτσας, ΣΥΡΙΖΑ,

Σήμερα η μόνη πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση γίνεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Κώστας Λαπαβίτσας, που για μια ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ της εξόδου από το ευρώ.

Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον εντός της Ευρωζώνης, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λαπαβίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα «Tagesspiegel».

«Τα εναλλακτικά προγράμματα δεν μπορούν να εφαρμοστούν, ενόσω η Ελλάδα παραμένει μέλος μίας νομισματικής ένωσης» διευκρίνισε παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα, εξήγησε, θα περιλαμβάνει διαγραφή του χρέους, άρση της λιτότητας, εθνικοποίηση των τραπεζών και δημόσιες επενδύσεις.

Όπως υπερθεμάτισε εν συνεχεία, ακούγεται παράλογο αλλά η μόνη πραγματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα προέρχεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στις αρχές και το πρόγραμμά του» τόνισε χαρακτηριστικά, διαβεβαιώνοντας ότι δεν «θέλουμε τη διάσπαση».

Παράλληλα, κατέστησε αναγκαία την εφαρμογή ενός εναλλακτικού προγράμματος για την Ελλάδα, το οποίο θα προσφέρει ελπίδα στους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Δημοσκόπηση GPO: Στο 24,5% η ΝΔ – Οι μισοί Έλληνες δεν «βγάζουν» το μήνα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βολοδέρνει» στο 22,3% η ΝΔ – Πολιτική αλλαγή θέλουν 6 στους 10

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...