ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην περάσει η συμφωνία από την Βουλή» εκτίμησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Θα ήταν για γέλια, αφού περάσαμε όλα όσα περάσαμε, η συμφωνία να σταματήσει για το αν το γάλα είναι πέντε ή δέκα ημερών, και θα έλεγα το ίδιο και για τα φάρμακα αν δεν είχε περάσει η δική μου άποψη» τόνισε ο υπουργός.
Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει περίπτωση βουλευτές να πάρουν πάνω τους την ευθύνη να σταματήσουν την έξοδο της χώρας από τον εφιάλτη.
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη συμφωνία αυτή ως την πιο πανηγυρική από όλες τις συμφωνίες που έχουν έρθει στην Βουλή, επισημαίνοντας ότι «θα ήταν οξύμωρο και αντιφατικό να έχουν περάσει όλα τα προηγούμενα και να σταματήσουμε τώρα».
























































