ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αποκάλυψη πως ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας είναι έτοιμοι να καταψηφίσου τα μέτρα του νέου μνημονίου, προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κυριαζίδης.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, «Δεν αφορά μόνο εμένα υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που σκεφτόμαστε να μην ψηφίσουμε τι συμφωνία, θα το συζητήσουμε στην κοινοβουλευτική ομάδα».
Υπογράμμισε δε, πως «αλλο η συμφωνία, άλλο τα προαπαιτούμενα μέτρα… δεν ξέρω αν θα τα ψηφίσουμε. Υπάρχει και η αποχή είναι ένα μέτρο… Τι θα είμαστε παρακολουθήματα, αποτύπωμα του ΣΥΡΙΖΑ;».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απέκλεισε το ενδεχόμενο διαρροών από βουλευτές της ΝΔ κατά την ψήφιση της νέας συμφωνίας.
Ενώ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τόνισε πως «μετά τη σύγκληση της Ολομέλειας, θα ακολουθήσει συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεδριάσουν τα όργανά μας και θα ψηφίσουμε συντεταγμένα, με τον κανόνα της πλειοψηφίας».
























































