ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Παναγιώτης Νικολούδης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες μόνο ώρες πριν τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11:00, ο Αλέξης Μητρόπουλος, τόνισε πως η υπονόμευση που έγινε στο πρόσωπό του έγινε από υπηρεσιακούς παράγοντες» και όχι από πολιτικά πρόσωπα, βάζοντας ένα τέλος στην κόντρα που ξέσπασε με τον Χρήστο Σπίρτζη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα εκπλήξουν λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου».
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχε καταγγείλει από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο Παναγιώτης Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλής.
Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές ενώ τόνισε: «Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου».
























































