ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατσόπουλος ζητά τη σύλληψη Κασιδιάρη για τις απειλές αποκλεισμού της ΕΡΤ

Ο Τατσόπουλος ζητά τη σύλληψη Κασιδιάρη για τις απειλές αποκλεισμού της ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις απειλές που εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ότι 1.000 μέλη της Χρυσής Αυγής θα εμποδίσουν την πρόσβαση των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σε περίπτωση που δεν συμμετέχει και ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην τηλεμαχία, σχολίασε με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος:

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους 6 μήνες πριν από τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής του.

»Ένας από τους όρους είναι και η μη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής -ένας όρος που καταπατήθηκε πλειστάκις μέχρι σήμερα, δίχως όμως και ο Κασιδιάρης να επιστρέψει στο κελί του.

»Απεναντίας, έφτασε χτες στο σημείο να απειλήσει ότι θα αποκλείσει “με χίλιους Χρυσαυγίτες” την ΕΡΤ, σε περίπτωση που ο Μιχαλολιάκος δεν γίνει δεκτός στο debate των αρχηγών, “και ας τρέξουν να βρουν στούντιο στο Καρπενήσι”.

»Από τις δηλώσεις του Κασιδιάρη αντλούμε αβίαστα τρία συμπεράσματα: 1) Οι περιοριστικοί όροι δεν ισχύουν το ίδιο για όλους τους πολίτες. Για κάποιους ισχύουν, για κάποιους δεν ισχύουν. 2) Η Χρυσή Αυγή διατηρεί άθικτο το παραστρατιωτικό της σκέλος -για το οποίο, μην το ξεχνάμε, εξακολουθεί να δικάζεται στον Κορυδαλλό- και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το επιστρατεύσει για να καταλύσει τη νομιμότητα. 3) Παραδοσιακά, οι ναζιστές καταλαμβάνουν όλο το χώρο που η δημοκρατία τούς παραχωρεί. Τους μαντρώνει σ’ ένα κελί, λουφάζουν σ’ ένα κελί. Τους αφήνει να αποθρασυνθούν, αποθρασύνονται.

»Με τους ναζιστές, όπως και με κάθε άλλη παραστρατιωτική εγκληματική οργάνωση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ή τους θέτεις εκτός νόμου ή τους λούζεσαι».

tatsopoulos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11

Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ

Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων

Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία

Βανς: «Ο λόγος που χάσαμε είναι ο πόλεμος» – Συμφωνεί ο γιος του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...