ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης, Ψηφοδέλτιο Επικρατείας,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τρίτη συνεχόμενη φορά σε διάστημα οκτώ μηνών άδειασε τον Φώτη Κουβέλη ο Αλέξης Τσίπρας αφήνοντας τον έξω από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είχαν γράψει προ ημερών τα parapolitika.gr ο πρώην αρχηγός της ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε να προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη του κόμματος του με το ΠΑΣΟΚ παρότι η Φώφη του είχε “δώσει” εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.
Ο Κουβέλης έκρινε καλύτερη την … προσφορά του κ. Τσίπρα (σσ του υποσχέθηκε την πρώτη θέση στο Επικρατείας) παρότι α) προ διμήνου στον τελευταίο ανασχηματισμό ο Κουβέλης περίμενε ότι θα γίνει υπουργός Δικαιοσύνης και β) τον περασμένο Ιανουάριο ανέμενε ότι θα συνέχιζε την κοινοβουλευτική του διαδρομή ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
























































