ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALCO, MARC, Αναποφάσιστοι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοσκοπήσεις, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δύο πρώτων κομμάτων θα «πέσει»για ακόμη μία φορά το 14% των αναποφάσιστων που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.
Το προφίλ των αναποφάσιστων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας που εστιάζουν στην ομάδα των αναποφάσιστων.
Όπως γράφει η εφημερίδα το «Έθνος», οι αναποφάσιστοι είναι στην πλειοψηφία γυναίκες μεταξύ 35 – 55 ετών, όπως προκύπτει από το μέσο όρο των ερευνών της MARC και της ALCO.
Οι περισσότερες από αυτές είναι νοικοκυρές ή άνεργες, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την έρευνα της MARC το 44,7% των αναποφάσιστων – στο σύνολό τους- προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ και το 23,1% από τη ΝΔ. Οι άνδρες αποτελούν το 41,6% των αναποφάσιστων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης το 91,8% δεν είναι ικανοποιημένοι από τη διαπραγμάτευση, ωστόσο πάνω από το 61% ήθελαν συμφωνία.
Ταυτόχρονα στο ερώτημα για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το 76,3% των αναποφάσιστων την κρίνει αρνητικά.
























































