ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΕΡΤ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη στο στούντιο της ΕΡΤ.
Οι δύο άντρες αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες, έχοντας ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πάνος Σκουρλέτης εξοργίστηκε από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, όταν ο δεύτερος ισχυρίστηκε πως «το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το χειρότερο», με αποτέλεσμα ο τέως υπουργός να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένος.
Λίγο νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης είχε χαρακτηρίσει τον κ. Κεφαλογιάννη «ψεύτη, χυδαίο, άσχετο και αδαή».
Ο υποψήφιος με την ΝΔ απάντησε πως έχει σπουδάσει στο London School of Economics. «Εσείς δεν ξέρω τι σκατά έχετε κάνει;», είπε χαρακτηριστικά.
Οταν ο κ. Σκουρλέτης σηκώθηκε να φύγει, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης του είπε «στο καλό» κάνοντας χαρακτηριστική χειρονομία με τον δημοσιογράφο κ. Χαρίτο να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
























































