ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, Κώστας Μπουζουκίδης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέλλα Γκανιάτσου, Τέρενς Κουίκ,


















































Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών
Οι ΗΠΑ έπληξαν για πρώτη φορά με θαλάσσια drones ιρανικό υποβρύχιο (βίντεο)
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τον ΨΕΥΤΗ στα εθνικά θέματα Μαρινάκη: Από το 2017 ζητήσαμε μαχητικά F-35 - Τα F-16 μας τα
Ο Τραμπ θέλει να κατακτήσει τα Στενά του Ορμούζ - Το Ιράν απείλησε με γενικευμένη ανάφλεξη
Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε επισήμως ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το πρωί της Τετάρτης.
Οι επίσημες ανακοινώσεις θα δημοσιοποιηθούν αργότερα, ωστόσο τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Κουίκ έγιναν ήδη γνωστά, με τους ίδιους να προέρχονται από την κομματική «δεξαμενή», όπως διαβάζουμε στο KavalaPress.gr.
Έτσι, στην Καβάλα θα είναι υποψήφια η πολιτεύτρια του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του 2012 Στέλλα Γκανιάτσου, ενώ στην Δράμα κατεβαίνει ένας άλλος πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ., ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης. Ένας άλλος πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ., ο Κώστας Μπουζουκίδης, θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Ροδόπη, ενώ ο νυν βουλευτής του κόμματος στον Έβρο, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου.
Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει ο νομός Ξάνθης, καθώς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις με 2 πιθανούς υποψηφίους.
























































