ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ορκωμοσία,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοίγει και πάλι η Βουλή, μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Από αύριο Σάββατο πιάνει πάλι δουλειά, καθώς συγκαλείται εκ νέου για πρώτη φορά με την νέα σύνθεση της.
Ετσι, παράλληλα κηρύσσεται η έναρξη της ΙΖ κοινοβουλευτικής περιόδου (Α’ Σύνοδος). Σύμφωνα με την ειδική Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας, στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου θα ορκιστούν οι βουλευτές και την Κυριακή, στις 4 Οκτωβρίου, στις 11:00 επίσης το πρωί, η Βουλή θα εκλέξει τον νέο της Πρόεδρο. Του Σώματος θα προεδρεύσει ο Νικήτας Κακλαμάνης, ως ο παλαιότερος, από τους επανεκλεγέντες αντιπροέδρους της προηγούμενης Βουλής.
Το Σάββατο θα γίνει ο ορκωμοσία των νεοεκλεγμένων βουλευτών όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Την Κυριακή θα γίνει η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή αρχικά του Προέδρου (αναμένεται να πλειοψηφήσει ο Νίκος Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ) που θα διαδεχθεί την Ζωή Κωνσταντόπουλου και στη συνέχεια των άλλων μελών του προεδρείου. Από τη ΝΔ, θέση αντιπροέδρου αναμένεται να διεκδικήσει ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Οι προγραμματικές δηλώσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αναμένεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 7 Οκτωβρίου.
























































