ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο - Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο θρασύτατος αρχιερέας της διαφθοράς Μητσοτάκης παριστάνει τον «εκσυγχρονιστή», αλλά και τον «τιμωρό» των γαλάζιων ακρίδων
Ο Τραμπ ξέσπασε κατά του Νετανιάχου για το πλήγμα στη Βηρυτό: «Δεν διαθέτει ίχνος γ@μημένης κρίσης»
Σκληροπυρηνικές φράξιες στο Ιράν διαδήλωσαν κατά Αραγτσί και Καλιμπάφ για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ
Το Ιράν «φρενάρει» τη συμφωνία με τις ΗΠΑ - Υπό εξέταση παραμένει η αμερικανική πρόταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έδρα του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή, που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, καταλαμβάνει τελικά η δεύτερη επιλαχούσα της ΝΔ στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, Τάνια Ιακωβίδου, μετά την άρνηση του νυν προέδρου των ΕΛΠΕ και πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου που ήταν ο πρώτος επιλαχών.
Η Τάνια Ιακωβίδου που δηλώνει δημοσιογράφος – πολιτισμιολόγος, σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.ΟΣ. του οποίου υπήρξε πολιτικό στέλεχος και πολιτευτής.
Μετά την προσχώρησή της στη ΝΔ, διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας της κομματικής Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής στη Β΄Αθήνας.
Το Σεπτέμβριο του 2012, ορίστηκε ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργου Σούρλα και τον Μάρτιο του 2013 με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης -όπως σημειώνει στο βιογραφικό της- ανέλαβε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
























































