Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τάνια Ιακωβίδου βουλευτής στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Η Τάνια Ιακωβίδου βουλευτής στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την έδρα του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή, που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, καταλαμβάνει τελικά η δεύτερη επιλαχούσα της ΝΔ στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, Τάνια Ιακωβίδου, μετά την άρνηση του νυν προέδρου των ΕΛΠΕ και πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου που ήταν ο πρώτος επιλαχών.

Η Τάνια Ιακωβίδου που δηλώνει δημοσιογράφος – πολιτισμιολόγος, σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.ΟΣ. του οποίου υπήρξε πολιτικό στέλεχος και πολιτευτής.

Μετά την προσχώρησή της στη ΝΔ, διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας της κομματικής Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής στη Β΄Αθήνας.

Το Σεπτέμβριο του 2012, ορίστηκε ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργου Σούρλα και τον Μάρτιο του 2013 με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης -όπως σημειώνει στο βιογραφικό της- ανέλαβε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν πάει στην Εξεταστική ο «Φραπές» – Τη βίαιη προσαγωγή του ζητά η αντιπολίτευση – Στον Εισαγγελέα τον στέλνει η ΝΔ

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης, σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

ΕΛΤΑ: Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σφυροκοπούν τη φιλελέ «αυλή» Μητσοτάκη που το έβαλε στα πόδια από τη Βουλή

Σε πανικό οι «φιλελέδες» – Αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τα ΕΛΤΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...