Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αδειασε” Φίλη o Στρατηγός Φράγκος: Τα όσα δηλώνει, τα λένε οι Τούρκοι

“Αδειασε” Φίλη o Στρατηγός Φράγκος: Τα όσα δηλώνει, τα λένε οι Τούρκοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη προχώρησε ο πρώην Α/ΓΕΣ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός εα Φραγκούλης Φράγκος κάνοντας λόγο για θέσεις που ταυτίζονται με την τουρκική ρητορική.

Μιλώντας στο metrosport.gr είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μιλάνε για τέτοια θέματα. Ιδιαίτερα για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Δεν μπορούν οι θέσεις ενός υπεύθυνου υπουργού να ταυτίζονται με τις θέσεις των υπουργών εξωτερικών της Τουρκίας , όταν η γενοκτονία έχει αναγνωριστεί επίσημα από το ελληνικό κράτος. Υπάρχει απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου.

Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσουν να απεμπολούν καθετί το οποίο σε αυτή τη χώρα έχει ηθικές αξίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού, όταν έχουμε τόσες χιλιάδες Έλληνες πόντιους που έχουν χαθεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνίδα καθηγήτρια του Κέιμπριτζ προσπαθεί να σώσει τα «Ρωμέικα», τα ελληνικά που μιλάνε οι Έλληνες μουσουλμάνοι του Πόντου

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Νίνα Κασιμάτη: «Να θριαμβεύσει το Φως της δικαιοσύνης επί του σκότους των γενοκτόνων των χριστιανικών Λαών του Καυκάσου και της Μικράς Ασίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...