Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβες Λεβέντη στο Προεδρικό – Πέφτουν οι μάσκες για την «συναίνεση»

Βόμβες Λεβέντη στο Προεδρικό – Πέφτουν οι μάσκες για την «συναίνεση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προέβη ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τα «Οχι» από Γιάννη Πλακιωτάκη, Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη για τη σύσταση δύο Επιτροπών με αντιπροσώπους όλων των κομμάτων, οι οποίες θα αναλάβουν να καταθέσουν προτάσεις και να συναποφασίσουν το Ασφαλιστικό και τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Βασίλης Λεβέντης σε παρέμβασή του στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί «υπονομεύουν τη συναίνεση«.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων συνέχισε, λέγοντας ότι «κάποιοι από νωρίς είχαν ξεκινήσει να πετροβολούν τον Τσίπρα, ξεχνώντας, πως, το GREXIT δεν έχει αποφευχθεί…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας υπέβαλε πρόταση για δημιουργία δύο επιτροπών από εκπροσώπους των κομμάτων οι οποίες θα επεξεργαστούν το ασφαλιστικό και την επιδιωκόμενη συνταγματκή αναθεώρηση. Ο πρωθυπουργός πρότεινε το κάθε κόμμα να ορίσει ένα πρόσωπο ως εκπρόσωπότου σε κάθε επιτροπή προκειμένου να εξειδικευθούν κοινές προτάσεις για την αναμόρφωση και την διάσωση του ασφαλιστικού συστήματος και για τα θέματα που προτίθεται να τεθούν στην συνταγματική αναθεώρηση.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης πέραν του κ. Λεβέντη, ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τοποθετήθηκαν αρνητικά στις προτάσεις του κ. Τσίπρα. Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης είπε «όχι» στην εισήγηση του πρωθυπουργού για το ασφαλιστικό και εις ό,τι αφορά τα συνταγματικά πρότεινε να θεσμοθετηθεί ένας νέος εκλογικός νόμος το 2016.

Σημειώνεται ότι στην συνταγματική αναθεώρηση, όπως έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του Μαξίμου, συγκαταλέγεται και η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, κάτι το οποίο αρνούνται Πλακιωτάκης και Γεννηματά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...