ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Ελληνική Ομογένεια, Μαρία Αντωνίου, Μόναχο,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις Έλληνες βουλευτές συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν μέσα σε λίγες ώρες 55.000 ευρώ για τις ανάγκες μιας παιδιατρικής κλινικής στο Μόναχο.
Πρόκειται για το ετήσιο δείπνο του ομογενούς δικηγόρου Σταύρου Κωνσταντινίδη στον Ιππικό Όμιλο Μονάχου, το οποίο τίμησε το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, ο γενικός διευθυντής της BMW, ο Πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων, ο επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Μονάχου, πρεσβευτές από πολλές χώρες περιλαμβανομένης και της Ρωσίας και Ισραήλ, δικαστικοί, εκδότες και καλανάρχες καθώς και οι γαλάζιοι Ι. Κεφαλογιάννης, Γ. Κουμουτσάκος, Χρ. Κέλλας και Μαρία Αντωνίου.
Ήταν ένα είδος χριστουγεννιάτικου μπαζάρ και συγκεντρώθηκαν 55.000 ευρώ για το νοσοκομείο. Ενδιαφέρον είχε το μενού.
Ο οικοδεσπότης έχει μια συνήθεια. Κάθε φορά δίνει και ένα πολιτικό όνομα στο αρνάκι που προσφέρει με πατάτες. Αυτή τη φορά το βάφτισε «Βαρουφάκης» και το ξεκοκάλισαν οι πάντες.
Εν συνεχεία πρόσφερε στους καλεσμένους του φάβα, τζατζίκι, γαρίδες σαγανάκι και ελληνικά κρασιά. Οι Γερμανοί ενθουσιάστηκαν και έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Το ίδιο και οι γαλάζιοι βουλευτές που έφαγαν έστω και στο Μόναχο έναν… Βαρουφάκη αναφέρει ο βηματοδότης.
























































