ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΝΔ.
Σύμφωνα με τους επιτελείς του κόμματος από τις 7 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες έως και τις 2 μετά το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 200.000 πολίτες , δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον που υπάρχει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μάλιστα , όπως δήλωσε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μίας ώρας για τη λήξη της διαδικασίας, δηλαδή στις 8 το βράδυ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ήρθαν μαζικά να τιμήσουν τη δημοκρατία και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εκλέξουν νέο πρόεδρο στη Ν.Δ., δήλωσε ο κ. Τραγάκης.
Λίγο πριν ψηφίσει για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ. και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε ότι σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη Νέα Δημοκρατία και για την ίδια τη δημοκρατία.
Το βράδυ δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο μεγάλος νικητής είναι η Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και ευχαρίστησε τους Νεοδημοκράτες, την ΚΕΦΕ και όλους όσοι εθελοντικά βοηθούν να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία.
























































