ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το 2015 οι Έλληνες κατηγορούσαν πάλι τη λιτότητα για τα δεινά τους, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Telegraph” σε άρθρο της για τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το χρονιά που πέρασε.
Την ίδια ώρα, όπως υποστηρίζει το σχετικό άρθρο, τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. εστιάζουν την κριτική τους στις αλόγιστες δαπάνες της χώρας καθώς και την αμοιβή και τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην Ελλάδα. Οι περισσότερες παραγωγικές χώρες μόνο να τις… ονειρευτούν θα μπορούσαν, γράφει.
Για την βρετανική εφημερίδα, «top 1» γεγονός της χρονιάς που έφυγε ήταν ότι οι Έλληνες κομμωτές μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν σε ηλικία 50 ετών με πλήρη σύνταξη, καθώς η κομμωτική είχε συμπεριληφθεί στα «ανθυγιεινά επαγγέλματα».
Θέλοντας να δείξει το ελληνικό «παράδοξο», η εφημερίδα “Telegraph” συγκρίνει έναν εργαζόμενο σε μία γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων στη Λειψία της Γερμανίας, ο οποίος θα πρέπει να εργαστεί μέχρι την ηλικία των 65 ετών για να πάρει σύνταξη και μιας Ελληνίδας κομμώτριας, η οποία σε ηλικία 51 ετών, «μπορεί να ξεκουράζεται στο σπίτι της».
























































