ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον πολιτικό όμιλο “ΠΑΤΡΙΔΑ” θα κατέβει στις ευρωεκλογές ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Σκοπός του κυρίου Ψωμιάδη είναι o όμιλος να μετεξελιχθεί σε κόμμα και όπως δήλωσε βρίσκεται σε επικοινωνία με πολιτικά στελέχη και ήδη μίλησε με δύο επικεφαλής πολιτικών κινήσεων.
Ο Παναφιώτης Ψωμιάδης προκειμένου να εξηγήσει γιατί έφυγε από την νέα Δημοκρατί αλλά και να δώσει το στύγμα το πολιτικό που θα κινηθεί δήλωσε ότι “Δυστυχώς η σημερινή Ν.Δ. δεν έχει καμιά σχέση με τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή” και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι είναι αγνώμονας απέναντί του και αν τον συναντούσε θα του έλεγε: “Τι ψυχή θα παραδώσεις;”.
Με αφορμή την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε πως όλοι ήξεραν για τον πρώην γενικό γραμματέα, αλλά δεν μιλούσαν.
Ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε, επίσης, την εκτίμηση ότι ο ίδιος θα δικαιωθεί στις ευρωεκλογές του Μαΐου με τις ψήφους των πολιτών.
“Δεν χρωστάω σε κανένα επώνυμο παρά μόνο στο λαό. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του μου χρωστούν πολλά. Δεν τους χρωστάω τίποτα” δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
























































