ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να υπάρξουν κίνητρα για την συλλογή αποδείξεων από ελεύθερους επαγγελματίες και για μικροποσά, καθώς όπως είναι γνωστό το αφορολόγητο θα χτίζεται μέσω «πλαστικού χρήματος».
Σύμφωνα με το σχέδιο, που αποκάλυψε ο Realfm, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν σε μια ειδική φόρμα που θα έχει δημιουργηθεί στο Taxis, το ΑΦΜ, το ονοματεπώνυμο της εταιρίας και το ποσό της αγοράς.
Μόλις συγκεντρωθεί ένα ποσό 500 ή 1.000 ευρώ τότε θα τους αποστέλλεται ένας κωδικός από το Taxis με τον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.
























































