ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Διαπλοκή, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Νίκος Παππάς, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και την έκπληξη του ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε η τροπολογία του Νίκου Παππά για την αύξηση των μελών του ΕΣΡ από επτά σε εννέα.
Την τροπολογία καταψήφισαν ΝΔ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, ενώ ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δήλωσαν «παρών».
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων όπου θα επιχειρηθεί η επίτευξη συναίνεσης των 4/5 των μελών για την στελέχωση των οκτώ θέσεων του ΕΣΡ προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει και να ξεκινήσει την διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
Σύμφωνα με τον συσχετισμό δυνάμεων για να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία απαιτείται η θετική ψήφος της ΝΔ.
Πάντως, νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, προσερχόμενος στη Βουλή κάλεσε την ΝΔ να συναινέσει για την στελέχωση του ΕΣΡ, υποσχόμενος πως αν το κάνει τότε η Βουλή θα είναι αυτή που θα καθορίσει τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας και όχι ο ίδιος.
























































