Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φ. Πιπιλή: “Ο Παπανδρέου να βγάλει τον σκασμό!”

Φ. Πιπιλή: “Ο Παπανδρέου να βγάλει τον σκασμό!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χαρακτηριστική της έντασης που επικρατεί στους κύκλους της κυβέρνησης είναι η πρωτοφανής δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, όπου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με… δημοκρατικό και κυρίως… πολιτισμένο λόγο είπε ότι τόσο ο Τάκης Μπαλτάκος όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει «να βγάλουν τον σκασμό» και να πάψουν να μιλάνε.

Η Φωτεινή Πιπιλή κατηγόρησε τον Τάκη Μπαλτάκο για «ηλιθιότητα» και είπε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης «του πήρε τα σώβρακα».

«Ηλιθιότητα είναι όταν πιστεύεις ότι κάνεις κάτι, αναγορεύοντας τον εαυτό σου σε υπέρμαχο του έθνους και όλων των αξιών, συνομιλείς με τον κάθε Κασιδιάρη μέσα σε ένα γραφείο και ξεχνάς ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σταμάτησε τις εκπομπές του από τότε που βγήκε ο νόμος κατά των παράνομων μαγνητοσκοπήσεων. Δηλαδή, τηλεόραση δεν έβλεπε ο Μπαλτάκος; Δεν έβλεπε Τριανταφυλλόπουλο; Χειρότερο του ότι μίλαγαν σε τέτοιο επίπεδο – διότι βουλευτής, εδώ που τα λέμε, είναι ακόμα ο Κασιδιάρης, έστω και αν είναι υπόδικος, οπότε μιλάνε – είναι το στυλάκι και η ιδεοληψία Μπαλτάκου ότι θα πήγαινε να σώσει τη χώρα. Με ρώτησε εμένα ο Μπαλτάκος ή τους άλλους βουλευτές της ΝΔ αν θέλουμε να σώσει τη χώρα με την προσέγγιση με τον Κασιδιάρη; Ο Κασιδιάρης τον ψάρευε για πληροφορίες, αυτή είναι η ηλιθιότητα. Του πήρε τα σώβρακα!».

Στη συνέχεια η Φωτεινή Πιπιλή έπιασε στο στόμα της τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος σε μια πρώτη αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα του Τάκη Μπαλτάκου και τις συνομιλίες του με τη Χρυσή Αυγή, είχε θέσει εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα κυβερνητικής συνεργασίας.

«Αυτό που είπε ο Πρετεντέρης για τον Μπαλτάκο, “να βγάλει το σκασμό”, ισχύει και για τον Γιώργο Παπανδρέου. Απολύτως: Να βγάλει το σκασμό και αυτός!» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και συνέχισε κάνοντας λόγο για «πριγκηπόπουλο» και «αλαζονική συμπεριφορά»:

«Δεν μπορεί να μιλάει, ως πρώην Πρωθυπουργός έτσι, διότι με προκαλεί. Με πειράζει γενικώς η συμπεριφορά του, διότι μου θυμίζει το παιδάκι το κακομαθημένο που του πήραν τη σοκολάτα οι κακοί Εβραίοι, οι κακοί τραπεζίτες, η κακή Πιπιλή, ο κακός Σαμαράς, οι κακοί δημοσιογράφοι…

» Το ότι τα έκανε μπάχαλο δεν τον απασχολεί καθόλου και δεν μπορεί ο Παπανδρέου με τόσες εκκρεμότητες – αυτές που εννοώ εγώ, πολιτικές και βαθύτατες, και όχι αυτές που εννοεί ο Βενιζέλος, πολιτικές και βαθύτατες για τον τρόπο με τον οποίο μάς οδήγησε σ’ αυτό που πληρώνουμε και κληρονομήσαμε εμείς, διότι δεν ήμουν βουλευτής από τα γεννοφάσκια μου ούτε πριγκηπόπουλο… Και είναι αλαζονική η συμπεριφορά του, διότι υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τρώνε ξύλο».

Η κυρία Πιπιλή έχει την αίσθηση ότι βρίζοντας και φωνάζοντας μπορεί να πετύχει κάτι πέρα από την ολοκληρωτική της ταύτιση με την αισθητική και το λεξιλόγιο της Χρυσής Αυγής;

Εντάξει, είναι γνωστές οι πολιτικές συγγένειες του κόμματός της με το δεξιό άκρο, αλλά θεωρεί ότι σε τέτοιες στιγμές πρέπει και να το υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες…

Ας συγκρατηθεί η κυρία επιτέλους…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Γιώργος Παπανδρέου: Όταν συσπειρώνονται οι δημοκρατικοί νικάνε

Δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα Χαρδαλιά, Μπακογιάννη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...