Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε απελπισία ο Βενιζέλος εισηγήθηκε υπουργοποίηση Λοβέρδου – Που αποσκοπεί;

Σε απελπισία ο Βενιζέλος εισηγήθηκε υπουργοποίηση Λοβέρδου – Που αποσκοπεί;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που τα εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ψάχνουν τρόπους πώς να απεμπλακούν από την ολέθρια συγκυβέρνηση και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κάλεσε ό,τι έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ να ρίξει την κυβέρνηση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως άλλος Ναπολέων, δίχως να αφουγκράζεται την εν χορώ διάθεση όλων να την… κάνουν, μεθοδεύει ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή του στην καταρρέουσα συγκυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, εισηγήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά την ένταξη του Ανδρέα Λοβέρδου στο κυβερνητικό σχήμα ώστε να ενισχυθεί η “προοδευτική” παρουσία στην κυβέρνηση σε αντίβαρο του μονόπατου δεξιού προφίλ που αυτή εκφράζει, ειδικά μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Μπαλτάκου.

Βεβαίως άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πραγματικός στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν είναι να “πρασινίσει” το κυβερνητικό σχήμα αλλά να “κάψει” τον Ανδρέα Λοβέρδο ώστε να εξουδετερώσει έναν πιθανό διεκδικητή της αρχηγίας του όποιου κόμματος έχει απομείνει υπό τον τίτλο του ΠΑΣΟΚ ή του ψηφοδελτίου της Ελιάς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι βυζαντινές ίντριγκες, οι τόσο προσφιλείς στον αντιπρόεδρο και υπουργό εξωτερικών, θεωρούνται από πολλούς κινήσεις άνευ ουσίας και βαθιάς άρνησης από την πλευρά του να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, δηλαδή το πολιτικό του τέλος που ζυγώνει και μάλιστα ταχύτατα.

Ειδικά την ώρα που οι κινήσεις Παπανδρέου για ανατροπή της κυβέρνησης έχουν ενταθεί, με ομάδα βουλευτών έτοιμη να τον ακολουθήσει, ενώ στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι δελφίνοι σχεδιάζουν πώς να τον ανατρέψουν, έτσι κι αλλιώς, μετά τις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αντώνης Σαμαράς: «Χτύπημα» κατά Μητσοτάκη στο παρά πέντε του συνεδρίου με αφορμή την υποψηφιότητα Μουρούτη

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...