Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας πέταξε έξω από το Μαξίμου γερμανική εταιρεία συμβούλων

Ο Τσίπρας πέταξε έξω από το Μαξίμου γερμανική εταιρεία συμβούλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τσίπρας αρνήθηκε κάθε συνεργασία με γερμανική εταιρεία συμβούλων, δηλώνει το Μαξίμου σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας τα ΝΕΑ, ότι η κυβέρνηση είχε προσλάβει την περασμένη άνοιξη την εταιρεία GoetzPartners, για τεχνογνωσία στις αποκρατικοποιήσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, την περασμένη άνοιξη οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης προσέλαβαν την γερμανική εταιρεία η οποία τους παρείχε τεχνογνωσία για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Όπως δήλωσαν στον ανταποκριτή της Εφημερίδας στη Γερμανία πηγές της εταιρίας, η επαφή με τους Γερμανούς είχε γίνει μέσω ανθρώπου που άνηκε στον στενό κύκλο του κυρίου Τσίπρα που γνώριζε την εταιρία και τις στενές διασυνδέσεις της με Κυβερνητικούς, πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Βερολίνου.

“Ουδέποτε η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ως σύμβουλο ή είχε οποιαδήποτε έμμισθη συνεργασία με την γερμανική εταιρεία συμβούλων Goetzpartners.

Η εν λόγω εταιρεία πράγματι «χτύπησε» την πόρτα του Μαξίμου ζητώντας συνεργασία έναντι υποσχέσεων για βοήθεια στις διαπραγματεύσεις, όπως άλλωστε είχε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ .

Εντούτοις τόσο οι προτάσεις της όσο και η «αξιοπιστία» των υποτιθέμενων επαφών της, αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν ανεπαρκείς”, πάντησε με επίσημη ανακοίνωση του το Μαξίμου.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής διέψευσε και αυτός το δημοσίευμα λέγοντας «πως επειδή το γράφουν δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια».

«Δημιουργείται θέμα αν την περίοδο που ο κος Τσίπρας μας κατηγορούσε ως Γερμανοτσολιάδες πλήρωνε με χρήματα του ελληνικού λαού γερμανούς συμβούλους», είπε στο ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...