ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Εκλογές, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Μπλόκα Αγροτών, Πάνος Σκουρλέτης,


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι δεν είναι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς η προσφυγή στις κάλπες για τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο.
Στο ερώτημα αν υπάρχει αβεβαιότητα πολιτική και μπορεί να βρεθούμε από «ατύχημα» σε εκλογές, να μην καταφέρει η κυβέρνηση να περάσει από τη Βουλή τα προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης, ο υπ. Περιβάλλοντος, μιλώντας στον realfm απάντησε:
«Δεν είναι στους σχεδιασμούς και στις προθέσεις της κυβέρνησης να πάμε ξανά σε εκλογές. Θα είναι η τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Είναι κάτι αρκετά τραβηγμένο, δεν καλύπτει καμία ανάγκη».
Όπως πρόσθεσε ο υπουργός, «από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι γνωστά και μεγάλα. Τυχαίνει όλα μαζί να είναι μπροστά μας. Το καθένα θα πρέπει να το δούμε ξεχωριστά».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «για το μεν ασφαλιστικό γίνονται ουσιαστικές βελτιώσεις που αφορούν μεγάλες κατηγορίες συμπολιτών μας, ιδιαίτερα αυτούς που είναι στον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών».
«Για το αγροτικό», συνέχισε, «θέλω να πω ότι εγώ αντιλαμβάνομαι, χωρίς να συμφωνώ, τις κινητοποιήσεις. Από ένα σημείο και έπειτα, πρέπει να καταλάβουμε κάτι: η κινητοποίηση, για να είναι θετική, πρέπει να αφήνει κάποια περιθώρια να υπάρξει μία ορατή λύση, μία διέξοδος. Όταν απορρίπτεις τον διάλογο, τότε κινδυνεύεις να πάρεις τα χαρακτηριστικά μίας τυφλής πολιτικής αντιπαράθεσης, κάτι που δεν ευνοεί πρώτα από όλα τους ίδιους τους αγρότες».
























































