Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανούσης: Η Χριστοδουλοπούλου επέβαλε την πολιτική για το μεταναστευτικό

Πανούσης: Η Χριστοδουλοπούλου επέβαλε την πολιτική για το μεταναστευτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για ένα κονκλάβιο γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα που αλλοιώνει τις αποφάσεις που λαμβάνονται έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι θέσεις που είχα εγώ για το μεταναστευτικό, απορρίφθηκαν όλες μετ’ επαίνων από το σύστημα… Ο πρωθυπουργός στα συμβούλια που κάναμε, συμφωνούσε μαζί μου. Αλλά υπάρχει ένα κονκλάβιο που μετά καταφέρνει να αλλοιώνει τις αποφάσεις. Στην τελευταία συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό, είχε πει μπροστά σε όλους τους συναρμόδιους υπουργούς ότι «αν είχαμε ακούσει τον Πανούση, δεν θα ήμασταν εδώ»».

Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αction 24 για το εάν η Τασία Χριστοδουλοπούλου, επέβαλε την πολιτική που ακολουθήθηκε τον προηγούμενο χρόνο στο μεταναστευτικό, ο κ. Πανούσης απάντησε: «Ναι, σε αυτό είμαι απόλυτος. Κατ’ αρχήν δεν υπήρχε πολιτική.

Ελλείψει εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής, διαμορφώθηκε μία αριστερή πολιτική υπέρ των ανοιχτών συνόρων… Μάλιστα όταν είχε ειπωθεί ότι δεν μπορούμε να φυλάξουμε θαλάσσια σύνορα, τότε είχα ρωτήσει, δηλαδή αν γίνει πόλεμος, αυτό θα είναι το επιχείρημά μας; Εγώ είχα προτείνει στον Πρωθυπουργό τη δημιουργία Υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας με ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΥΠ. Και ελπίζω να γίνει σύντομα».

Παράλληλα, ο κ. Πανούσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απειλές που είχε δεχτεί για τη ζωή του τονίζοντας ότι: «Από τους κύκλους που προέρχονταν οι απειλές, αισθάνομαι ότι έχουν πέσει τα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ποιος με στοχοποιεί και γιατί. Το πρόβλημα είναι ότι στοχοποιούμαι για τις ιδέες μου… Εγώ κρίνω από τα αριστερά και αυτό δεν το αντέχουν».

Για το ενδεχόμενο έλευσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα ο πρώην υπουργός σημείωσε: «Προφανώς, μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε. Με πλαστά πιστοποιητικά ή με κάποιες αμέλειες ή αφέλειες, μπορεί να περνάνε. Δεν πιστεύω ότι περνάνε θύλακες, περνάνε άτομα. Ο καθένας πρέπει να ανησυχεί, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία. Θα πρέπει να υπάρχει εγρήγορση από την πλευρά της ελληνικής πολιτείας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...