Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόλεμος υποψηφίων δημάρχων στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα

Πόλεμος υποψηφίων δημάρχων στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Τρίτη 8 Απριλίου συνεργεία του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και ειδικότερα στην περιβόητη Παιδική Χαρά (από όπου ξεκίνησε και ο… αγώνας της Χρυσής Αυγής) για εκτέλεση εργασιών.

Κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν στις εργασίες, με αποτέλεσμα τα συνεργεία να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη, στη ματαίωση των εργασιών πρωτοστάτησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του πρώην δημάρχου και “αντάρτη” της Ν.Δ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, φασίστες ματαίωσαν τις εργασίες ανακατασκευής της παιδικής χαράς, εννοεί προφανώς τα στελέχη του Νικήτα Κακλαμάνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η χρήση της παιδικής χαράς στο παρελθόν ως “τουαλέτα” από αλλοδαπούς προκάλεσε τις πρώτες ταραχές στην περιοχή, ταραχές που εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα η Χρυσή Αυγή τότε και ξεκίνησε την πορεία της προς την… εξουσία (από μια παιδική χαρά).

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των υποψηφίων, όπως δόθηκαν στον Τύπο το απόγευμα της Τετάρτης:

Ανακοίνωση Νικήτα Κακλαμάνη:

Η δημοτική αρχή του κ. Καμίνη επιχείρησε χθες (08/04) να υλοποιήσει απόφαση δημιουργίας παιδικής χαράς στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, για την οποία δεν υπήρχε σαφής προσδιορισμός του χώρου.

Σημειώνεται ότι τόσο η αρμόδια αντιδήμαρχος, κα Σ. Σπυροπούλου, όσο και ο μηχανικός αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις νυν και υποψήφιων συμβούλων για το τι εργασίες εκτελούνταν στο σημείο.

Από τη δημοτική παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» βρέθηκαν στην περιοχή οι Φώτης Ιγνατίου (δημοτικός σύμβουλος), Ινές Αγγελή-Λυκούδη (σύμβουλος 6ης κοινότητας), Χρήστος Παπαχριστόπουλος (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος), Γιάννης Παγώνης (υποψήφιος σύμβουλος 6ης κοινότητας) και Θανάσης Χατζηβασιλείου (υποψήφιος σύμβουλος 6ης κοινότητας), οι οποίοι μαζί με κατοίκους, που είχαν συγκεντρωθεί, παρενέβησαν και ανάγκασαν τα συνεργεία του δήμου να αποχωρήσουν.

Το ίδιο απόγευμα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, Σάκης Κολλάτος, παρευρέθηκε στο συμβούλιο της 6ης κοινότητας. Στόχος της παρουσίας του ήταν να δοθεί τέλος στις αποσπασματικές ενέργειες, που λαμβάνουν χώρα στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, απαιτώντας άμεσες ενέργειες, που θα βοηθούν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επαγγελματιών και λύση στο θέμα του χώρου αθλοπαιδιών, που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή.

Παραμένοντας πιστοί στις απόψεις μας:

– Επισημαίνουμε ότι οι πολιτικές σκοπιμότητες εις βάρος των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα –όπως τονίζουν και οι ίδιοι καιρό τώρα- πρέπει να σταματήσουν.

– Ζητάμε να γίνει η συνολική ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, με ένα δρομολογημένο έργο πνοής, που ο κ. Καμίνης αδιαφορώντας άφησε να απενταχθεί από το πρόγραμμα υλοποίησης του.

– Συνεχίζουμε την προσπάθεια με τους κατοίκους τους Αγ. Παντελεήμονα, διεκδικώντας την χαμένη ποιότητα ζωής τους, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής.

Δήλωση Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το γεγονότα στην παιδική χαρά του Άγιου Παντελεήμονα

«Η δημοκρατική Αθήνα πρέπει να καταδικάσει την επίθεση φασιστών σε συνεργεία του δήμου Αθηναίων που έκαναν εργασίες ανακατασκευής στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Ανοιχτή Πόλη καλεί τους κατοίκους σε όλες τις γειτονιές να απομονώσουν τα εγκληματικά φασιστικά και ρατσιστικά στοιχεία, και να αγωνιστούν μαζί μας για μια πόλη δημοκρατική, ανεκτική, φιλική και ασφαλή για όλους τους κατοίκους της.

Όσο για αυτούς που επένδυσαν κατά το παρελθόν στην θεωρία των «δύο άκρων», συμψηφίζοντας τις ναζιστικές ομάδες με κινήματα και κοινωνικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, τους προτείνουμε να αναλογιστούν πόση βοήθεια προσέφεραν στις ακροδεξιές ομάδες, με την υποκριτική αυτή τακτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...