ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Βάλντις Ντομπρόβσκις, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Συντάξεις, Φόρος Εισοδήματος,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να λάβει μέτρα για τις συντάξεις, τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων και τις ιδιωτικοποιήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση κάλεσε την Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει θέσει καταληκτική προθεσμία για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.
«Υπάρχει ανάγκη να κινηθούμε γρήγορα αναφορικά με την πρώτη αξιολόγηση, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να κινηθούμε ταχύτερα από ότι κινείται η ελληνική κυβέρνηση, παίρνοντας τις αναγκαίες αποφάσεις», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.
Ο κ. Ντομπρόβσκις ανέφερε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει τα μέτρα που απαιτούνται από το πρόγραμμα στήριξης για να υπάρξει νέα χρηματοδότησή της, ανεξάρτητα από την εξέλιξη της προσφυγικής κρίσης.
«Αναγνωρίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και παρέχουμε βοήθεια για τον χειρισμό της προσφυγικής κρίσης, αλλά όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα, οι όροι του έχουν τεθεί», σημείωσε ο Ντομπρόβσκις.
Πρόσθεσε δε ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες δείχνουν μία «ήπια αύξηση» και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αντιμετωπίζονται.
























































