ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βορίδης με… εθνική υπευθυνότητα ελπίζει να “καταρρεύσει η κυβέρνηση”

Ο Βορίδης με… εθνική υπευθυνότητα ελπίζει να “καταρρεύσει η κυβέρνηση”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η ΝΔ είναι απολύτως έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας», δηλώνει σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ» ο συντονιστής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Επισημαίνει ότι το κόμμα του «δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές» και εκφράζει την ελπίδα «να καταρρεύσει η κυβέρνηση».

Εκτιμά ότι ο κ. Μητσοτάκης προχωρά στην αναδιοργάνωση της ΝΔ με «σταθερότητα, αποφασιστικότητα και μεγάλη ταχύτητα» και αναφέρει ότι πολιτική προτεραιότητα σήμερα της δεξιάς παράταξης είναι «να φύγουν από την εξουσία οι καταστροφικοί μετακομμουνιστές», όπως λέει.

Χαρακτηρίζει την καταψήφιση της κυβέρνησης από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ως τη «μόνη πατριωτική πράξη που μπορούν να κάνουν». Με αφορμή τα προβλήματα του προσφυγικού και της οικονομίας που αντιμετωπίζει η χώρα ο κ. Βορίδης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση λέγοντας μάλιστα ότι μεταξύ άλλων δοκιμάζεται «από τον τραγικό εαυτόν της, από την ανικανότητα και την παρδαλή νεοαριστερή ιδεολογία της…».

Αναφορικά με την αναβολή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Δικαιοσύνη ο κ. Βορίδης τη θεωρεί απολύτως λογική μετά το τρομοκρατικό κτύπημα αλλά χαρακτηρίζει «αξιοθρήνητη μεθόδευση» την αναβολή της συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου είχαν κληθεί οι υπουργοί Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

ΕΛ.Α.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανήκουν στις τράπεζες – Στο 1,16 δισ. € το «φέσι» από τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...