ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε άδειασμα του Ευάγγελου Βενιζέλου προχώρησε η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας της, κρατώντας σαφείς αποστάσεις για τις τελευταίες τοποθετήσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος παρείχε άμεση στήριξη στον Αντρέα Βγενόπουλο.
Αρχικά, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «πράγματι αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες», θέλοντας να απαντήσει στις αναφορές του κ. Τσίπρα για τα σκάνδαλα του μεγαλοεπιχειρηματία Βγενόπουλου.
Και πρόσθεσε: «Χρειάζεται μάλλον να φρεσκάρω και για το θέμα αυτό τη μνήμη σας. Η σχετική δικαστική έρευνα ξεκίνησε και βασίστηκε στο δικό μας πόρισμα – της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ – της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου».
Προφανώς, η κ. Γεννηματά αναφέρεται στη δράση και τις πρωτοβουλίες των Τσιρώνη και Σηφουνάκη που είχαν συμβάλλει τα μέγιστα για να αναδειχθούν οι σκιώδεις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Βγενόπουλου και ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σωρεία αγωγών και μηνύσεων, όπως άλλωστε συνηθίζει να πράττει ο μεγαλοεπιχειρηματίας.
Με αυτόν τρόπο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις στήριξης του Βενιζέλου στον Βγενόπουλου, εκθέτοντάς τον μπροστά σε όλο το Κοινοβούλιο.
ΠΗΓΗ: Koutipandoras.gr
























































